Honeybalm Birthday - 50% Korting!
 • 100% dierproefvrij
 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
 • De hele dag zachte en gezonde lippen
Samenwerken om lippen te verzachten
Ons merk is toegewijd aan het creëren van B2B-partnerschappen die jouw klanten de perfecte combinatie van verzachtende hydratatie en heerlijke smaken bieden, ervoor zorgend dat hun glimlach net zo levendig is als het succes van jouw bedrijf! 🎯🍯
 • Wellness studio's

  Verrijk de aanbiedingen van jouw wellnessstudio met Honeybalm. Onze volledig natuurlijke lippenbalsems voegen een vleugje rust toe aan de zelfzorgroutine van jouw klanten, bevorderen organische voeding en kalmerend comfort. Werk met ons samen om de geest van wellness uit te breiden buiten de muren van jouw studio.

 • Gemakswinkels

  Verleid uw klanten met de zoete aanraking van Honeybalm in uw buurtwinkel. Onze lippenbalsems voegen een vleugje verwennerij toe aan hun dagelijkse benodigdheden, zodat ze niet alleen gemak, maar ook een vleugje luxe ervaren. Leg een voorraad Honeybalm aan voor een heerlijke traktatie tijdens snelle boodschappen.

 • Schoonheidssalons

  Verbeter de schoonheidsroutines van de klanten van uw salon met Honeybalm. Onze exquise lipverzorgingsproducten bieden de perfecte finishing touch, waardoor de lippen zacht en soepel worden en klaar zijn om de wereld vol vertrouwen tegemoet te treden. Werk met ons samen om een premium aanvulling te bieden op uw schoonheidsdiensten, zodat uw klanten terugkomen voor meer.

Business to Business
Klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met Honeybalm? Vul het formulier in en laten we samen aan deze reis beginnen!

Meld je aan en ontvang lip care geheimen 🤫