Honeybalm Birthday - 50% Korting!
  • 100% dierproefvrij
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
  • De hele dag zachte en gezonde lippen
Veelgestelde vragen
Welkom op onze FAQ-pagina - waar we enkele van onze meest gestelde vragen over Honeybalm en ons bedrijf beantwoorden. Hier hebben we een uitgebreide verzameling antwoorden samengesteld om aan jouw vragen tegemoet te komen en je ervaring met onze producten en merk net zo soepel te maken als onze lippenbalsems.

Als je vraag hier niet vermeld staat, neem dan contact met ons op via info@honeybalm.nl en ons ondersteuningsteam zal jouw vraag(s) binnen 24 uur beantwoorden.

Gebruik en voordelen

Je kunt de honingapplicator uit het deksel halen en voorzichtig in de lippenbalsem dopen. Met de lippenbalsem op de honingapplicator raak je voorzichtig je lippen aan met de honingapplicator. Begin vanuit het midden van je lippen en glijd met de honingapplicator naar de hoeken van je mond. Je kunt ook de lippenbalsem op je onderlip aanbrengen en je lippen op elkaar drukken om het gelijkmatig te verdelen.

De honingapplicator van Honeybalm is niet alleen super schattig, maar ook super handig. Het is hygiënischer dan je vinger gebruiken om de balsem aan te brengen, perfect voor meiden met lange nagels en het helpt om de balsem gelijkmatig op je lippen aan te brengen.

Al onze lippenbalsems zijn gemaakt van echte, biologische ingrediënten. Kijk alsjeblieft op onze ingrediëntenpagina voor alle ingrediënten die we gebruiken voor elke smaak.

Gewone lippenbalsems worden gemaakt met veel chemicaliën die slecht zijn voor je lippen. Honeybalm is gemaakt met echte, biologische ingrediënten zoals bijenwas en propolis. Dit geeft je lippen een hydraterende en beschermende basis, rechtstreeks uit de natuur. Honeybalm houdt je lippen zacht, gehydrateerd, beschermd en mooi.💛

Al onze smaken bevatten propolis en bijenwas, en sommige van onze nieuwste smaken bevatten ook extra biologische ingrediënten zoals aardbeienextracten of cacaoboter. Voor meer gedetailleerde informatie over onze ingrediënten, klik je hier.

Honeybalm is geschikt voor alle soorten lippen en is super effectief tegen droge en gesprongen lippen.

Ja, absoluut! De meeste van onze klanten gebruiken Honeybalm in combinatie met hun lippenstift of lipgloss, maar je kunt het ook aanbrengen zonder andere lipcosmetica. Je kunt Honeybalm zelfs gebruiken als een lipmasker voor 's nachts!

Ja, we zijn er trots op te kunnen zeggen dat Honeybalm 100% dierproefvrij is!

Voor de beste resultaten raden we aan om Honeybalm meerdere keren per dag te gebruiken, om je lippen altijd zacht, glad, gehydrateerd en beschermd te houden. Sommige van onze klanten gebruiken Honeybalm slechts eenmaal per dag en behalen toch geweldige resultaten!

Elke smaak Honeybalm lippenbalsem is gemaakt met verschillende natuurlijke ingrediënten, die elk het prachtige resultaat geven waar je naar verlangt. Kijk alsjeblieft op onze ingrediëntenpagina voor specifieke informatie en meer details over de ingrediënten in elke smaak.

Ja, dat kan zeker! Het gebruiken van Honeybalm als een behandeling voor 's nachts kan helpen om je lippen te herstellen en te repareren terwijl je slaapt, wat je de volgende ochtend prachtig zachte en gehydrateerde lippen oplevert.

Nee, we zouden niet aanraden om Honeybalm te gebruiken als je een allergie voor honing hebt, aangezien de meeste van onze smaken echte honing en/of propolis bevatten.

Verzending en bezorging

Bij Honeybalm begrijpen we dat het voor jou belangrijk is om je bestelling op tijd te ontvangen, en we streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Gemiddeld duurt het ongeveer 6-10 dagen om je pakket te leveren nadat het is geplaatst 🚚

Onze levertijd is hetzelfde voor alle regio's in Nederland. De gemiddelde levertijd is 5-9 dagen vanaf de dag dat je je bestelling plaatst.

24-48 uur nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een trackingnummer waarmee je je pakket kunt volgen. We zijn momenteel bezig met het integreren van een volgsysteem op de website, dat eind augustus actief zal zijn.

Op dit moment bieden we geen express verzendopties aan voor een snellere levering.

Ja! Je ontvangt een trackingnummer 24-48 uur nadat je je bestelling hebt geplaatst via e-mail of telefoon, afhankelijk van de informatie die je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling.

Zeker weten! Honeybalm biedt GRATIS verzending voor bestellingen vanaf €25. Als het totale bestelbedrag onder de €25 ligt, bedragen de verzendkosten €2.95.

Als je per ongeluk een verkeerd verzendadres hebt ingevoerd of als je je verzendadres wilt wijzigen, stuur ons dan een e-mail naar info@honeybalm.nl. Als je bestelling nog niet is verzonden, kunnen we het aanpassen. Zo niet, dan sturen we de informatie door naar onze verzendpartners en zij zullen het verzendadres wijzigen als dat mogelijk is.

Tijdens drukke periodes kunnen we enige lichte vertragingen ervaren. We zullen je op de hoogte stellen als er vertragingen optreden. Als je onverwachte vertraging(en) ervaart, neem dan contact met ons op via info@honeybalm.nl en ons team zal je helpen en je naar behoren compenseren!

Retourneringen en terugbetalingen

Voor ons volledige beleid met betrekking tot retourneren en terugbetalingen kun je deze pagina raadplegen.

Je kunt je Honeybalm-bestelling retourneren tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Bekijk alsjeblieft onze retourpagina voor meer details.

Als je niet tevreden bent met je producten of als je beschadigde producten hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@honeybalm.nl zodat ons team je verder kan helpen.

Als je andere balsems hebt ontvangen dan verwacht, neem dan contact op met ons team via info@honeybalm.nl en zij zullen je verder helpen!

Samenwerkingen en partnerschappen

Ja, dat doen we zeker! Als je een influencer, blogger of promotor bent, kun je altijd een e-mail sturen naar info@honeybalm.nl. Bekijk alsjeblieft onze B2B-pagina voor zakelijke aanvragen.

Je kunt altijd je idee, samenwerking of voorstel aan ons voorleggen door een e-mail te sturen naar info@honeybalm.nl.

Ja, dat kan zeker! Kijk alsjeblieft op onze uitgebreide B2B-pagina voor meer informatie over doorverkoop en partnerschappen.

Zeker weten! Je kunt ons team bereiken via info@honeybalm.nl.

Meld je aan en ontvang lip care geheimen 🤫