Honeybalm Birthday - 50% Korting!
 • 100% dierproefvrij
 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
 • De hele dag zachte en gezonde lippen
Ons verhaal
Onze reis begon met een eenvoudige wens: een natuurlijke oplossing vinden voor droge lippen.

We waren verrast door de overvloed aan lippenbalsems op de markt die vol zaten met schadelijke ingrediënten zoals petroleum en PFAS. Het was duidelijk dat er behoefte was aan iets beters, dus besloten we het zelf te doen 💛
3.000+ positieve reviews

Wat maakt Honeybalm zo effectief?

 • Honing tegen droge lippen

  Er is niets erger dan droge lippen. Wanneer je onze lippenbalsem gebruikt hoef je je geen zorgen te maken over droge lippen. Alle smaken zijn verzachtend en geven je lippen hydratatie en de bescherming die nodig is.

 • Propolis voor bescherming

   Het wordt geproduceerd door bijen en staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen, die dienen als een krachtig antibioticum. Het helpt bij het verzachten van je lippen en bezit een antiseptisch effect dat je lippen de hele dag beschermt. 

 • Ons eigen design

  We hebben een uniek ontwerp gecreëerd dat is gemaakt met de behoeften van onze community in gedachten. Van de potje tot de applicator is alles doordacht.

De voordelen van Honeybalm
Andere merken
Dierproefvrij
Onze producten zijn 100% dierproefvrij
Natuurlijke ingrediënten
We zijn trots op alle natuurlijke ingrediënten die we gebruiken.
Betaalbaar
Wij maken onze producten zo betaalbaar mogelijk, dit ook met onze bundels.
Vitamine E
We voegen tocopherol toe aan ons product, wat een technische term is voor vitamine E.

Waar halen we onze ingrediënten vandaan?

We geloven in het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Daarom halen we onze ingrediënten rechtstreeks bij de bron. Onze honing en propolis komen van lokale imkers, ons aardbeienextract van nabijgelegen boerderijen en ons cacao-extract van zorgvuldig geselecteerde telers.

Onze lippenbalsems worden geperfectioneerd door de kracht van de juiste ingrediënten te combineren. Propolis, een essentieel bijenproduct, voegt niet alleen diepe voeding toe, maar heeft ook bewezen voordelen in cosmetische producten. Tocoferol, of vitamine E, is een antioxidant die helpt bij het herstellen en vernieuwen van de huid.

Meld je aan en ontvang lip care geheimen 🤫